Pauw appte zich suf, maar Yuri kiest voor Tan

Turner Yuri van Gelder is morgenavond te gast in RTL Late Night voor een exclusief gesprek over het mislukken van zijn ultieme olympische droom afgelopen zomer. Dat heeft RTL laten weten. Nadat hij twee keer eerder een olympische finale aan zijn neus voorbij zag gaan, moest het in Rio de Janeiro echt gaan gebeuren. Maar ook dit olympische avontuur mislukte. “Eenmalig wil hij nu op televisie zijn eigen verhaal doen hierover én rondom alle ontstane commotie“, aldus de zender.

Nadat de Lord of the Rings de finale op het onderdeel ringen eindelijk bereikt had, werd hij op de valreep door de NOC*NSF naar huis gestuurd wegens ‘ontoelaatbaar’ gedrag. Hij zou de ‘normen en waarden die gelden op grove wijze’ hebben ‘overschreden’ met alcoholgebruik buiten het olympisch dorp.

Het was einde oefening voor hem. Humberto Tan bespreekt met Van Gelder hoe diep het dal is waar hij sindsdien doorheen is gegaan. En hoe ziet de toekomst van de turner eruit? Gaat hij het nog voor een vierde keer proberen?

Jeroen Pauw heeft ook zijn best gedaan om Van Gelder aan tafel te krijgen. Hij heeft de turner suf geappt in een poging om hem in de seizoensopener van zijn talkshow te krijgen, onthulde hij in augustus.

Naast Van Gelder ontvangt Tan morgen ook Marco Borsato. Hij onthult welke internationale artiest – na Lionel Richie, Diana Ross en Sting – volgend jaar de tiende editie van ‘Symphonica in Rosso’ voor zijn rekening gaat nemen. Deze artiest verzorgt vervolgens ook een optreden in de uitzending.

Vanavond is Robbie Williams te gast in RTL Late Night.

Foto: Omroep Brabant

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen