Ook Volkskrant positief over daklozenshow Beau

Het Beau van Erven Dorens-programma The Amsterdam Project kon al rekenen op positieve recensies van het AD, het NRC Handelsblad en Het Parool en daar komt nu ook een positieve recensie bij van de Volkskrant. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Volkskrant-recensent Gidi Heesakkers sluit zich aan bij de lovende commentaren van haar collegarecensenten. “The Amsterdam Project klinkt misschien als het zoveelste hulp-tv-geval. Toch valt dit programma positief uit de toon.

Het is niet zomaar een programma waarin een BN’er weer wat slachtoffers te hulp schiet, aldus Heesakkers. “Voor een belangrijk deel is dat te danken aan Van Erven Dorens als presentator. Zijn betrokkenheid is geloofwaardig.

Hij is geen zuiger, niet uit op ingezoomde tranen en aan de eerste twee afleveringen zie je af dat hij de tijd heeft genomen om aan een vertrouwensband te werken.”

The Amsterdam Project portretteert de daklozen waar het om gaat bovendien niet als zieligerds, aldus Heesakkers. “En de goede afloop, hoe die er ook uit mag zien, lijkt geen vanzelfsprekendheid.

Ze vindt het al met al een authentiek en integer programma. “Je hebt een knap format te pakken“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen