Veronica: ‘Romantische films leiden makkelijkst tot seks’

Mannen die met hun date een film kijken op de bank en graag seks willen, kunnen het best een romantische film op zetten. Dat blijkt uit onderzoek dat Veronica heeft laten uitvoeren ter promotie van Veronica’s November Première Maand. Van de respondenten stelt 65 procent dat romantische films van alle genres het makkelijkst leiden tot seks. Ironisch genoeg moet je voor dat soort films juist vooral niet bij Veronica zijn, dat allerlei flitsende actiefilms uitzendt, maar bij zusterzender Net5.

Veronica heeft ook nog laten onderzoeken of mensen liever een film op de bank kijken of seks hebben op de bank (of elders). “Film kijken op de bank moet het bij 86 procent van de ondervraagden toch wel afleggen tegen seks.

Van de mannen kijkt slechts 11 procent liever een film, bij vrouwen ligt dit percentage hoger: 19 procent.

Tot slot blijkt ook nog dat 81 procent van de vrouwen liever een goed gesprek voert met hun partner dan naar een film kijkt. Bij de mannen is dit slechts 62 procent.

Zoals vanouds staat november bij Veronica in het teken van grote premières. De kijker krijgt maar liefst zes filmpremières, waaronder A Million Ways to Die in the West, Guardians of the Galaxy (foto), Man with the Iron Fists deel 1 en Man of Tai Chi.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen