Luuk Ikink: ‘RTL Boulevard houdt vast aan bank’

Geplaatst op di 22 nov 2016 om 14:20

RTL Boulevard houdt vast aan de bank die sinds de formatverfrissing in de studio staat. Dat heeft Luuk Ikink gezegd op Radio 538. De bank vol met deskundigen kreeg aanvankelijk veel kritiek, omdat het het programma wel érg druk zou maken. Inmiddels zijn de mensen er aan gewend, aldus Ikink. De bank gaat dan ook niet weg. “Nee, nee, absoluut niet. Wij beginnen ook te wennen aan de bank. De mensen die op de bank zitten weten nu ook dat ze er niet voor niets zitten en gewoon mogen meedoen.” 

Ikink geniet van het nieuwe Boulevard. “Het is echt te gek. Het is heel erg leuk. De draai is gevonden. We hebben echt de stekker uit en weer erin gedaan. We zijn echt opnieuw begonnen.

Edwin Evers was in het begin één van de critici, maar inmiddels is ook hij gewend aan het nieuwe Boulevard. “Het is echt verfrist. In het begin hadden we zoiets van: blijft die bank? Maar die bank begint ook nog te wennen.”

Lees ook: Eva Jinek begrijpt kritiek op Boulevard-bank (2 september)

Foto: RTL
18 Reacties op “Luuk Ikink: ‘RTL Boulevard houdt vast aan bank’”


 1. NogEvenDit

  Bank mag blijven, als Ikink maar weg gaat.

 2. Tim de Hek

  Boulevard is echt weer leuk geworden. Ik ben fan!

 3. niets anders

  Wat moet je nou met RTL Boulevard en dat stelletje egotrippers die wel even zullen bepalen wat goed is voor Nederland, zoals al die BN’ers

 4. Duiker64

  Nu alleen nog die Ikink eruit kicken en dan wordt het het kijken waard. Ik zap heel regelmatig weg als hij hakkelend en zich versprekend weer in beeld komt. Die bank stoort me niet, Luuk Ikink des te meer! Hoe hebben ze die in godsnaam kunnen kiezen voor dit programma??

 5. hy

  Bank is prima. Goede verandering tov oude studio

 6. Anoniem

  Wat minder Bridget op de bank die overal tussendoor blaat en
  ik kijk ook weer.

 7. Ans

  Ik vind het ook leuk! Maar je ziet steeds weer dat Luuk er niet bij past. Hij wordt ook iedere keer weer voor schut gezet door de presentatoren.

 8. Anoniem

  Mis deze week alleen Beau, zijn beurt was het namelijk. 2 weken geleden stond Ruben er ook al namelijk. Enig idee waarom hij er niet is?

 9. TopShow

  Boulevard is meer dan leuk geworden!
  Gasten op de bank die ook soms een mening mogen/kunnen geven. Prima.
  Het kijkt echt heel lekker weg zo!

 10. TopShow

  Nu RTL Live nog opfrissen!

  Veel te statisch!
  Meer koken en muziek!
  Duo presentatie; misschien.
  Publiek; zeker!

 11. Fan

  Ik had ook op Beau gerekend. Jammer dat hij er niet is. De bank vind ik wel leuk erbij met de gasten.

 12. Fan

  Isa Hoes is bij Albert zijn ex schoonzusje.

 13. Marcel

  Niets mis mee met die bank. In het begin miste deze wat zijn doel en mocht hij wat mij betreft wel weg, maar nu de functie er van duidelijk is, prima.

 14. Anoniem

  Wij kijken geen rtl meer, teveel van hetzelfde, en opschepperij.

  Iedere vijf minuten, natuurlijk rtl4 horen, nee dat doen wij niet.

 15. Mike

  Mag die domme Anna weg? Stoeipoes met attitude en nul inhoud. Vindt Kanye West een groot kunstenaar. Tenenkrommend om naar te luisteren.

 16. Djd

  Beau heeft vast opnames ofzo

 17. peter

  RTL Boulevard houdt vast aan de bank, willen zeker geen hoge kijkcijfers hebben.
  Of hebben geen recept voor de kijker

 18. Anoniem

  @Peter Ik vind de nieuwe opzet met de bank beter dan het oude Boulevard. Helemaal als Beau er is. Van mij mag het direct na het 18.00u nieuws beginnen. Editie.nl geen toegevoegde waarde. RTL Boulevard kan voortaan aan het begin het nieuws van de dag bespreken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.