Eva Jinek begrijpt kritiek op Boulevard-bank

Foto: NCRVEva Jinek begrijpt de kritiek op de nieuwe bank in RTL Boulevard wel. Een bank in een studio werkt niet. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 538. Jinek maakte zelf een talkshow met een bank en heeft die na veel kritiek bij het grofvuil gezet. RTL Boulevard durft het aan en laat zijn deskundigen nu op een bank wachten. Volgens kijkers lijkt het net een wachtruimte bij de tandarts. “Het is gewoon een soort object van ongemak“, aldus ervaringsdeskundig Jinek op de radio.

Volgens Jinek kun je het best geen bank in een tv-decor zetten. “Niemand kan er lekker op zitten: je zit de hele tijd een beetje je buik in te houden, te denken of je benen goed gekruist zijn. Het is één en al ongemak.”

Gasten voelen zich achter een desk of in een stoel veel gemakkelijker, aldus Jinek. “Het is al moeilijk genoeg om in een live-uitzending te zitten en dan kun je het best zo goed mogelijk zitten.”

Wat vindt Jinek eigenlijk van het nieuwe RTL Boulevard? “Ik heb een klein stukje gezien. Ik heb er niet echt een mening over.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen