John van den Heuvel kocht jas van 2800 euro

John van den Heuvel schaamt zich nog altijd voor een kledingaankoop die hij ooit heeft gedaan. Dat zegt de presentator van RTL Boulevard in Veronica Magazine. Van den Heuvel kocht ooit een jas voor een bedrag waar mensen in de bijstand vier maanden van moeten leven. “Ik heb ooit een veel te dure jas gekocht. Iets van 2800 euro kostte-ie en daar had ik eigenlijk direct spijt van. Ik had hem me een beetje laten aanpraten. Na twee dagen heb ik hem teruggebracht“, zegt de presentator.

Dure kunst is ook niet aan Van den Heuvel besteed. “Nee. Ik ben wel een kunstliefhebber, maar niet van heel dure kunst. Ik geef liever veel geld uit aan gadgets en muziek.

Muziek is een flinke kostenpost in Van den Heuvels budget. “Mijn muzieksmaak is heel breed: ik ben gek op muziek uit de 80’s en 90’s, maar hou ook van Nederlandstalig.

Jan Smit en André Hazes jr zijn enkele van zijn favorieten. “En de Topper niet te vergeten. Ik ga elk jaar naar Toppers in Concert.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen