‘Chantal en Jandino best duo op Nederlandse tv’

Jeroen van der Boom vindt Chantal Janzen en Jandino Asporaat het beste presentatieduo op de Nederlandse televisie. Dat zegt de SBS 6-presentator in een interview met Veronica Magazine. Van der Boom prijst het duo van de RTL 4-show Dance Dance Dance. “Zij hebben eigenlijk hetzelfde verhaal als wij“, zegt hij, verwijzend naar zijn eigen collega op televisie Sylvie Meis. “Chantal Janzen is redelijk strak in haar optreden, netjes ook en toch heel grappig. Jandino is heel druk.

De combinatie van een rustiger iemand en een drukker iemand werkt goed, aldus Van der Boom. Daarom zijn Janzen en Asporaat zo succesvol, meent hij. “Een verrassende combi, die heel goed werkt. En ik denk dat dit ook voor ons geldt.

Meis weet niet wie ze het beste televisieduo van Nederland vindt. “Ik heb dus al vier jaar geen Nederlandse televisie thuis.

Van der Boom en Meis presenteren samen de SBS 6-show Wedden Dat Ik Het Kan, maar dat is niet zo succesvol. “Wij willen een goed en fris programma maken dat goed gewaardeerd wordt. Dat vind ik veel belangrijker dan kijkcijfers“, besluit hij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen