Jan Slagter: ‘Mark Rutte zet flauwe Lucky TV neer’

Omroep MAX-baas Jan Slagter vindt dat Mark Rutte op het partijcongres van de VVD afgelopen weekend een flauwe Lucky TV heeft neergezet. Dat heeft hij vanochtend gezegd op Radio 1. Rutte maakte de ene na de andere grap over zijn politieke opponenten, maar Slagter kon er – net als toen Rutte in feruari een grap maakte over Slagter tijdens een liveshow op NPO 1 – niet om lachen. “Ik vind het een premieronwaardig om je opponenten op die manier neer te zetten“, laat Slagter weten.

Slagter vindt het erg, erg flauw. “Het is Lucky TV wat hij heeft gemaakt met die beelden. Het is een koud kunstje. Als wij zometeen naar de studio gaan, kunnen we ook meteen een Lucky TV over Mark Rutte maken. Dan zetten we hem neer als een minkukel.”

Rutte is volgens de omroepbaas erg ongeloofwaardig. “Ik vind het ongeloofwaardig dat hij aan de ene kant een spotje op televisie uitzendt waar hij er voor alle Nederlanders wil zijn en tegelijkertijd Buma, Wilders, Pechtold en Krol neerzet als karikaturen. Ik vind het wel heel makkelijk. Hij heeft het niet over de inhoud.”

Of Slagter op zijn teentje getrapt is omdat Rutte de leider van zijn CDA aanpakt? “Nee, helemaal niet, want hij heeft Wilders en Pechtold ook aangepakt.”

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen