Hotter Than My Daughter toch weer terug op tv

Gordon keert toch weer terug op de buis met zijn tv-programma Hotter Than My Daughter, waarin lelijke vrouwen een metamorfose krijgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dat heeft de entertainer gezegd op 100% NL. Vorig jaar juni was er voor het laatst een nieuwe aflevering van Hotter Than My Daughter te zien op RTL 4. De seizoensfinale kwam toen vanuit Gordons huis, omdat hij beweerde dat het de allerlaatste aflevering zou zijn. De metamorfoseshow keert echter terug op het scherm.

De formule blijft hetzelfde: vrouwen die er niet uitzien krijgen een metamorfose van stijlicoon Gordon. “Ik heb goed nieuws: er komt een nieuw seizoen. Hoe leuk is dat?  We zijn er mee bezig“, aldus de zanger.

Gordon gaat zich meer dan ooit toeleggen op tv, nu hij in december afscheid neemt als zanger. “Tv is een rode draad geworden. Sinds 1994 presenteert ik tv-programma’s. Het begon ooit met de WK Spelshow.”

Veel heeft hij te danken aan John de Mol. “John de Mol zag mij tijdens een interview met Catherine Keyl. Zij stelde mij de historische vraag: ‘Eet je nu ook anders omdat je homo bent?’ Ik zei: ‘Ja, ik eet komkommer in plakjes in plaats van in één stuk.’ Wat een stomme vraag. Dat zag John de Mol en dat vond hij zo fantastisch dat hij me belde voor een tv-programma. Zo is het ontstaan.

Toen kwam nog Read My Lips met Sylvia Millecam. Ik heb zo veel gedaan op tv. Ook Gordons Lifestyle, De Late Nicht Show, Goor Draait Door, weet ik veel wat. Tv vind ik nog steeds enorm leuk om te doen.”

Overigens liet Gordon vorig jaar nog weten dat hij een BN’er-editie van Hotter Than My Daughter wel ziet zitten. Hij zou onder meer Anny Schilder graag een metamorfose geven.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen