Jan Kooijman bij NPO met typisch RTL-hulpprogramma

Jan Kooijman brengt een typisch RTL-hulpprogramma op de buis bij de NPO. Hij gaat hypochonders helpen ‘met een team van therapeuten’. Dat zegt de presentator, die dit jaar overstapte van RTL naar NPO, in een kandidatenoproep op Instagram. Kooijman wil iets doen voor mensen met hypochondrie. “Dag in dag uit bang zijn dat je een ernstige ziekte hebt of zelfs dat je ieder moment kunt komen te overlijden. Dat zijn angsten waar een hypochonder continu mee leeft“, zegt de presentator.

Hij is hard op zoek naar kandidaten. “Ben jij iemand die last heeft van hypochondrie of ken je iemand die daarmee worstelt? Beheerst het een groot deel van je leven en kun je wel wat hulp gebruiken om je leven op de rit te krijgen?

Meld je dan nu aan bij Eerste Hulp Bij Hypochondrie. Samen met een team van therapeuten proberen wij om jou echt weer een stap verder te helpen.

Het programma had net zo goed een RTL-programma kunnen zijn. Die zender is gespecialiseerd in hulpprogramma’s. De zender helpt onder meer mensen met een verslaving, een lelijk hoofd en een vies gebit.

De hypochondershow van KRO-NCRV wordt geproduceerd door Warner Bros, voorheen Eyeworks. Zijn vorige hulpprogramma, Levenslang Met Dwang bij RTL 5, werd geproduceerd door Blue Circle.

Kooijman is bij KRO-NCRV de opvolger van Arie Boomsma. Hij werkt tegenwoordig voor Net5. Zowel de overstap van Boomsma als die van Kooijman zijn tot nu toe weinig succesvol.

Lees ook:
Jan Kooijman roemloos ten onder op NPO 1 (22 september)
Arie Boomsma ziet tweede Net5-programma floppen (9 mei)

Oproep!

Een video die is geplaatst door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen