NPO 1 zet Victor Mids in op oudejaarsavond

Victor Mids heeft een wel heel bijzonder plekje in het uitzendschema van NPO 1 toegewezen gekregen: zijn programma Mindf*ck krijgt een special op oudejaarsavond. Dat heeft de tv-zender laten weten. NPO 1 brengt op de laatste dag van het jaar na het Achtuurjournaal de jaarlijkse special De TV Draait Door, om 21.20 uur gevolgd door Mindf*ck en om 22.30 uur door de conference van Claudia de Breij. “Wat we precies gaan doen houd ik nog even als verrassing“, zegt de illusionist.

De voorbereidingen zijn al lange tijd in gang, aldus Mids. “Het wordt een groot experiment waar een jaar aan voorbereidingen aan vooraf zijn gegaan, daarnaast licht ik een tipje van de sluier op over hoe ik te werk ga.

De opnames zijn op zondag 13 november. “Gedurende de opnames zullen live in de zaal en op schermen illusies en experimenten te zien zijn zoals ze nog nooit in Nederland zijn vertoond“, aldus de AvroTros.

Het aanwezige publiek heeft een dresscode gekregen: gala.

Het is ook al bekend wat RTL 4 en SBS 6 gaan doen op oudejaarsavond. RTL 4 zet Linda de Mol in en SBS 6 zet Sylvie Meis in.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen