Chantal Janzen: ‘Albert krijgt dikke piemel van tv’

Chantal Janzen kreeg Albert Verlinde, Peter R. de Vries en Winston Gerschtanowitz donderdagavond even stil in haar programma Chantal Blijft Slapen toen ze over hun geslachtsdeel begon. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Janzen bleef slapen bij Verlinde en ging met hem mee naar RTL Boulevard, dat tijdens de opnames van haar programma nog de oude, vertrouwde showrubriek vanuit Hilversum was. Daar zag ze hoe de drie mannen de repetities in gingen.

De presentatrice zag de heren achter de presentatiedesk helemaal opbloeien. “Ik heb bij de repetities als de tune klinkt wel het gevoel dat ze daar met z’n drieën met een hele dikke piemel zitten. Mag ik dat zeggen? Ik heb het nu al gezegd. Het is niet erg, hè, maar ik zie het gebeuren. De tune klinkt en dan bám. ‘Hier zijn wij, daar zijn we trots op en wij zijn de jongens van Boulevard.’”

Na de repetities confronteerde Janzen de heren met haar gevoel. “Ik moet eerlijk bekennen: het is niet zo dat ik dacht ‘jullie hebben nu een hele dikke piemel’, maar toen ik jullie daar zag zitten met z’n drieën, dacht ik wel even: ik zie iets groeien in jullie. Ik bedoel het positief.”

De heren keken er even raar van op. “Heb je dat nog steeds die fetisj?“, vroeg Winston Gerschtanowitz.

Volgens Verlinde klopt het wel dat de mannen hun rug rechten achter de desk, maar hij liet in het midden of ze opgewonden raken van de tune.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen