Ellie Lust sluit eigen programma op televisie niet uit

Geplaatst op wo 30 nov 2016 om 12:54

Politiewoordvoerder Ellie Lust, bekend van Opsporing Verzocht en Wie is de Mol, sluit niet uit dat ze over vijf jaar een eigen tv-programma heeft. Dat is vandaag te lezen in de Volkskrant. Lange tijd dacht Lust dat ze haar pensioen zou gaan halen bij de politie, maar een carrièreswitch sluit ze niet langer uit. “Ik sta op een kruispunt in mijn leven. Sinds mijn deelname aan Wie is de Mol komt er ontzettend veel op me af. Productiemaatschappijen, televisie, radio, bladen – ik voel mij ongelooflijk omarmd.

Wie weet leidt het ergens toe, aldus Lust. “Waar ik eerst dacht mijn pensioen hier te halen, volgend jaar zit ik dertig jaar bij de politie, komt daar langzaamaan meer ruimte in. Dus over vijf jaar heb ik wellicht een eigen programma.”

Toch ziet ze een spelshow of een amusementsprogramma niet tot de mogelijkheden. “Het zal altijd met mijn vak te maken hebben, want ik ben wel een echte politieagent hoor. Ik ben héél erg blauw.”

Of ze de ambitie heeft om Anniko van Santen op te volgen als presentatrice van Opsporing Verzocht komt niet aan bod in het interview, maar is wellicht een passende mogelijkheid.

Een lang Volkskrant-interview met Ellie Lust kunt u lezen via Blendle.

Foto: AvroTros
26 Reacties op “Ellie Lust sluit eigen programma op televisie niet uit”


 1. snuifje

  alsjeblieft zeg..

 2. Otto Groeneveld

  Dat is die mannenhater, eng mens

 3. Rutger

  Mevrouw heeft een paar afleveringen meegedaan aan een tv-spelletje en de roem stijgt haar naar het hoofd. Politie had hier nooit goedkeuring voor moeten geven.

 4. Marc E. Putto

  Ik wil haar eventueel wel een jaar lang spraakles geven.
  Een eigen programma met middelzwaar Amsterdams accent bekt niet zo heel proper toch? Tenzij je bij AT5 aan de bak komt, dan is het nog net te pruimen.

 5. Joan

  Afgunst. Als ze het haar elke keer aanbieden, waarom zou ze het niet doen?

 6. Don

  Nou nee dank je zeg, daar zit ik niet op te wachten!

 7. Kaaskijker

  Van mij mag het. Anniko van Zanten opvolgen. Of een programma dat wat meer de nadruk legt op recherche.

 8. Joke

  Wat is er mis met haar mensen, ik vond haar supersymphatiek.

 9. ik durf dit te zeggen

  Ellie Lust staat symbool voor de verlesbisering van de politie.

 10. Marcel

  Elly Lust: Nee, ik doe nooit uitspraken over politiek, maar ik zou nooit PVV stemmen. Hoe dom kun je zijn?

 11. Ted de Braak

  Al de woordvoerders van de popo zijn pratende poppen. Hè jens.Recht praten wat krom is. Het korps is failliet. Al járen. Zie de or of corrupte heren Bouwman en Welten of de oplichters met het nieuwe popo wagenpark of de enge, provocerende ruziezoekende petten op straat. En nu schermt deze dame met een eigen programma. Genoeg van j v d heuvels met een beetje wit poeder in de neus deuren open trappen en hen de hand boven hoofd houdende vvd lijers.

 12. Mark

  Geef haar een talkshow.

  Ik heb zelfs al een titel: Ellie Lust Ze Rauw.

  Of: De Pot Verwijt De Ketel.

 13. Joop

  Ellie Lust! Ellie!

 14. TV-GIDS

  Nee dank u. Bij de politie zitten enkel incapabele figuren

 15. Anja

  Een likje aan een pot goud betekend nog niet dat je het in handen hebt juffrouw Lust

 16. Anoniem

  @ Anja Zeker lang over nagedacht over die opmerking van je….pfff….zegt meer over jou dan over Ellie.

 17. kampie

  de lust vergaat me wel maar de pot schijnt haar wel lekker te vinden. Gelukkig maar

 18. Anoniem

  Waarom moet elke Henk/Ingridlul een programma.

 19. Dries en Dave R.

  Ellie Lust is een goed voorbeeld waarom iedereen begrijpt, dat het tegenwoordig geen zin meer heeft aangifte te doen van wat dan ook.

 20. Er ist wieder da.

  De kijklust vergaat meteen als je dat ponum ziet..

 21. Jawie

  Ik zou haar wel eens in de perikelen rond Joris Demmink zien duiken, kijken waar de mol zit.

 22. Menno

  sympathieke vrouw, maar met een weerzinwekkend lelijk accent. Het is dat ik een trouwe mol kijker ben en dus naar haar moest luisteren..en haar uiteindelijk vooral sympathiek vond doordat anderen zo op haar reageerden. Ik hoorde uitsluitend een verschrikkelijk accent…

 23. Frank

  Schoenmaker hou je bij je leest!

 24. Anoniem

  Meedoen met WIDM en dan gelijk denken dat je ern televisiester bent?
  Raar mens.

 25. Anoniem

  TV? Dan wel AT5 mag ik hopen.
  Met zo’n zwaar irritant Amsterdams accent hoor je niet op de
  landelijke tv

 26. Anoniem

  Enge pot is dat wijf, is net een kerel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.