Ellie Lust sluit eigen programma op televisie niet uit

Politiewoordvoerder Ellie Lust, bekend van Opsporing Verzocht en Wie is de Mol, sluit niet uit dat ze over vijf jaar een eigen tv-programma heeft. Dat is vandaag te lezen in de Volkskrant. Lange tijd dacht Lust dat ze haar pensioen zou gaan halen bij de politie, maar een carrièreswitch sluit ze niet langer uit. “Ik sta op een kruispunt in mijn leven. Sinds mijn deelname aan Wie is de Mol komt er ontzettend veel op me af. Productiemaatschappijen, televisie, radio, bladen – ik voel mij ongelooflijk omarmd.

Wie weet leidt het ergens toe, aldus Lust. “Waar ik eerst dacht mijn pensioen hier te halen, volgend jaar zit ik dertig jaar bij de politie, komt daar langzaamaan meer ruimte in. Dus over vijf jaar heb ik wellicht een eigen programma.”

Toch ziet ze een spelshow of een amusementsprogramma niet tot de mogelijkheden. “Het zal altijd met mijn vak te maken hebben, want ik ben wel een echte politieagent hoor. Ik ben héél erg blauw.”

Of ze de ambitie heeft om Anniko van Santen op te volgen als presentatrice van Opsporing Verzocht komt niet aan bod in het interview, maar is wellicht een passende mogelijkheid.

Een lang Volkskrant-interview met Ellie Lust kunt u lezen via Blendle.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen