Albert Verlinde stopt iPhone steevast in kofferbak

Albert Verlinde stopt zijn iPhone tijdens het autorijden steevast in de kofferbak. Dat vertelt de RTL 4-presentator in TROS Kompas. Mensen die met hun telefoon bezig zijn tijdens het rijden, veroorzaken veel ongelukken. “Ze doen alles achter het stuur behalve op de weg letten en dat is gevaarlijk. Ik maakte me schuldig aan dezelfde gevaarlijke handelingen, maar heb nu besloten mijn telefoon in de kofferbak te leggen zodat ik echt de blik op de weg houd. Dat is dus opgelost“, zegt de musicaltycoon.

Verlinde heeft naar eigen zeggen een verslaving aan zijn smartphone. Zelfs tijdens een tv-uitzending vindt hij het lastig om van zijn iPhone af te blijven.

De telefoon van Verlinde ging recentelijk over toen hij te gast was in Koffietijd. “En terwijl ik met Loretta en Quinty in gesprek was, nam ik nog op ook, want het was Joop van den Ende die me belde. En ja, die druk je dus niet zomaar weg.

Het leverde een opvallend tv-moment op. “Ik nam dus op onder toeziend oog van meer dan 200.000 kijkers en vroeg hem me na de uitzending terug te bellen.”

Voortaan zal ik de telefoon gewoon in de kleedkamer laten liggen.”

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen