Angela Groothuizen begrijpt kritiek op RTL Live

Angela Groothuizen begrijpt de kritiek op de sfeer van haar programma RTL Live. Dat zegt de presentatrice tegen Televizier. RTL Live was vooral in het begin erg kil voor een programma om vijf uur ’s middags. Nog altijd vinden veel mensen dat de talkshow gezelligheid mist. “Daar ben ik het deels mee eens. We zitten in de villa waar ook Koffietijd wordt gemaakt. Maar waar Koffietijd nog enige warmte en gezelligheid uitstraalt, is dat bij ons toch wat minder“, aldus de presentatrice.

RTL 4 greep vorige week in bij RTL Live door het decor aan te passen. “Wel vind ik de grote tafel – in het begin hadden we een desk – al een hele verbetering. Maar nogmaals: we zitten nog in de opbouwfase.”

Het programma scoort beneden verwachting, maar Groothuizen houdt hoop. “We zijn nog flink aan het zoeken, zowel qua inhoud als toon en vormgeving. Zitten er genoeg items in, is het vrolijk en afwisselend, heeft het voldoende snelheid?

Daarom proberen we van alles uit om te kijken hoe dat werkt. Daar hebben we ook de tijd voor gekregen. Elke keer maken we een stapje. De line-up is bijvoorbeeld al een stuk overzichtelijker en de beeldkwaliteit veel beter.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen