‘Vorst Media moet niet te groot worden’

Foto: MAXHet productiebedrijf Vorst Media moet niet dermate groot worden dat Peter van der Vorst niet meer persoonlijk bij alle programma’s betrokken kan zijn. Dat adviseert Ellen Meijerse, programmamanager bij RTL, vandaag in de Volkskrant. Volgens Meijers is het succes van Vorst Media te danken aan de persoonlijke touch van Van der Vorst, die zelf betrokken is bij alle producties. “Als ze zo groot worden dat hij dat loslaat, zou het de kwaliteit niet ten goede komen”, zo vertelt ze.

Ze kent naar eigen zeggen geen betere eindredacteur dan Van der Vorst. “Peter begrijpt als geen ander wat een zender wil en hij kan zijn eigen smaak aan de kant schuiven. Zijn slechtste eigenschap? Peter is een drammer, het gaat hem nooit snel genoeg. Hij wil altijd maar door, door, door.

Meijerse komt ook persoonlijk bij hem over de vloer in Abcoude. “Bij hem thuis mogen we 30 tot 45 minuten over ons werk praten, dan moet er een streep onder en gaan we sociaal doen. Dat hebben we met zijn man afgesproken.”

Peter heeft dat echt moeten leren. Dankzij Sander heeft hij nu een privéleven“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen