Lucille Werner: ‘Show XL heeft lange adem nodig’

Lucille Werner denkt dat Show XL de tijd moet krijgen om te groeien. Dat heeft de presentatrice gezegd op 100% NL. Show XL is net als voorganger Thuis Op Zondag inhoudelijk geen groot succes en ook de kijkcijfers vallen tegen: zondag keken er 215.000 mensen naar de derde aflevering, goed voor slechts 7 procent marktaandeel. “Je begint aan een programma op een tijdslot dat helemaal niet bekend is bij de kijker. Die weet niet dat SBS 6 daar wat leuks nu heeft“, legt Werner uit.

Het is even wennen voor Nederland dat er op zondag om 17.30 uur iets leuks te zien is bij SBS 6, aldus Werner. “Een leuk programma wat je kunt volgen en kunt kijken. We moeten daar nog enorm aan werken.

Inhoudelijk is Werner al wel tevreden. “De vorm van het programma en de samenwerking met Fred: ik heb wel het idee dat we op de goede plek aan het komen zijn en dat dit wel een beetje de vorm is die we moeten volhouden. Het heeft gewoon een lange adem nodig. Dat mag duidelijk zijn.

Ze concurreert op zondag met Carlo’s TV Café op RTL 4. “Ik ken Carlo natuurlijk goed en het is echt een vakman. Hij doet het werkelijk geweldig. Ik volg hem zeker ook, absoluut.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen