Art Rooijakkers vond nep-Rutte wél grappig

Art Rooijakkers vond het optreden van cabaretier Remko Vrijdag op het door hem gepresenteerde Gouden Televizier-Ring Gala wél grappig. Dat heeft de presentator gezegd op Radio 538. Vrijdag deed een vertolking van Mark Rutte, maar dat duurde veel te lang. Iedereen viel er overheen, maar Rooijakkers blijft er achter staan. “Ik was bij de repetitie en toen was het optreden nog iets langer. Daarna is het iets bondiger gemaakt. Ik moest er wel om lachen om eerlijk te zijn“, zegt de presentator.

Volgens Rooijakkers laat een publiek vol bekende tv-sterren zich gewoon wat lastiger amuseren dan een publiek met gewone mensen. “Het is gewoon taai publiek bij het Televizier-gala, dat blijkt maar weer.”

Toch kwam de nep-Rutte ook thuis niet echt aan. Maar dat ligt volgens Rooijakkers aan de BN’ers. “Stel dat er nou een zaal zit die keihard moet lachen, dan denk je thuis ook meteen: hé, het is grappig.”

Vrijdag zelf wilde niet op de commotie reageren.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen