SBS 6 maakt boek van hitserie Dokter Tinus

Na het grote succes van Dokter Tinus op televisie bij SBS 6, verschijnt het verhaal over dokter Martinus Elsenbosch nu ook in boekvorm. De roman ligt volgende maand in de winkels voor 10 euro. Dat heeft de tv-zender laten weten. Thom Hoffman, hoofdrolspeler in de serie, zal het boek op 18 november lanceren op de openingsdag van het Margriet Winter Festival in de Utrechtse Jaarbeurs. “Het is een makkelijk leesbare, humoristische roman. Alle karakters komen ruim aan bod“, zegt hij.

Het boek volgt de verhaallijn van het eerste seizoen. “In deze bewerking kan je de gedachtenkronkels van de hoofdpersonen goed volgen en is de bijzondere Britse humor en de romantiek heel goed bewaard gebleven.

Bovendien bevat het boek leuke nieuwe inkijkjes vergeleken met de serie. Maar het is ook heel prettig leesbaar als je nog nooit iets van Dokter Tinus gezien hebt. Ik verwacht dat we er veel mensen een plezier mee doen.

SBS 6 brengt het boek uit in samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning en producent FourOneMedia B.V. De roman zal ook te bestellen zijn via de website van de tv-zender.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen