Gemoederen hoog opgelopen bij 3FM na grap Giel

3FM is behoorlijk geschrokken van de grap die Giel Beelen vrijdagochtend maakte in zijn ochtendshow GIEL. Dat laat de zender weten in een reactie. Beelen riep ‘rustig Sylvana’ toen er in zijn show apengeluiden te horen waren en dat kan volgens 3FM écht niet. “Ook bij 3FM zijn de gemoederen hoog opgelopen en zijn we geschrokken van zijn uitspraak. In overleg met alle betrokken partijen hebben we besloten Giel de kans geven om hier in zijn uitzending als eerste op te reageren.

De radio-dj reageerde vanochtend op de commotie aan het begin van zijn ochtendshow en aan het eind van zijn ochtendshow.

Beelen bood zijn excuses aan. “Het is smakeloos, het is niet goed te praten. Het is een referentie aan iets dat al speelde, het is niet iets dat ik heb verzonnen of zelf vind, maar ik kan me voorstellen dat dat niet duidelijk was.

Het lijkt erop dat het consequenties zou hebben gehad voor Beelen als hij níet zijn excuses had aangeboden. Hij is hoe dan ook niet meer lang te horen in de ochtend van 3FM: op 11 november presenteert hij zijn laatste GIEL.

Lees ook: Giel Beelen heeft spijt van apengrap Sylvana Simons (vanochtend)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen