Robert Jensen: ‘Talkshow kun je zo weer oppakken’

Robert Jensen denkt dat zijn roemruchte talkshow Jensen! zo weer de buis op zou kunnen. Dat zegt de presentator vandaag in het AD. Jensen keert vanavond na een jarenlange tv-pauze terug op de buis met Jensen Kiest Voor Amerika, dat direct na Expeditie Robinson op het menu staat bij RTL 5. Er komen drie afleveringen en daarna kan Jensen weer gaan filosoferen en mediteren. Of is er een mogelijkheid dat zijn talkshow terugkeert? “Daarvoor zijn geen concrete plannen“, geeft de tv-ster aan.

Met de talkshow Jensen! wist Jensen zich te onderscheiden van alle andere talkshows op televisie, met succes. “Ik heb dat twaalf jaar gedaan, waarvan drie jaar dagelijks.”

De talkshow werd groot op RTL 5 en was op een gegeven moment nog een seizoen te zien op Veronica. “Ik denk dat er nog steeds ruimte is voor zo’n mix van inhoudelijke gesprekken, nieuwtjes en entertainment. Dat format is tijdloos, dat kun je altijd weer oppakken.”

Het lijkt erop dat een radiocomeback meer voor de hand ligt. Als hij gevraagd wordt naar een eventuele terugkeer op de radio, zegt hij (via Blendle): “Ik ben met wat interessante ideeën bezig. Concreet kan ik nog zijn, zo ver is het gewoon nog niet.

Lees ook: Patricia Paay: ‘Ik weet dingen over Robert Jensen’ (augustus)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen