Robert Jensen laat van zich horen: ‘Druk met mediteren’

Robert Jensen lijkt vrede te hebben met een bestaan zonder televisiewerk. Hij is met weinig al gelukkig. Dat vertelt hij in weekblad Party. Een fotograaf van Party spotte op straat een onverzorgde Jensen, die in zijn bolide van 77.000 euro een visje ging halen. Hij laat weten dat hij het lekker rustig aan doet en veel mediteert. “Meditatie hoeft niet per se te gebeuren met je ogen dicht en zittend in de lotushouding. Ik kan ook gewoon vijf uur lang op een terras zitten nadenken. Soms met een fles wijn erbij.

Op de vraag waar hij dan aan denkt, antwoordt Jensen: “Aan van alles. Dat het leven mooi is. Ik mijmer. Ik kijk. Ik kan dat lang volhouden. Ik heb niet zoveel nodig om mezelf te entertainen.

Het klinkt allemaal weinig spannend. “Het allerergste is: zo’n leven als dat van de afgelopen tijd zou ik járen kunnen volhouden. Ik denk echt omdat ik weinig nodig heb.

Jensen maakte jarenlang een talkshow voor RTL 5. Later was hij ook nog te zien op Veronica. Het programma van Jensen stopte uiteindelijk vanwege tegenvallende kijkcijfers en hoge kosten.

Frank Dane, inval-Albert in RTL Boulevard, is de broer van Jensen, maar wordt daar liever niet aan herinnerd.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen