Kees Tol baalt van geschuif door SBS 6

Kees Tol vindt het jammer dat er zo veel is geschoven met zijn programma Met De Deur In Huis op SBS 6. Dat heeft de presentator gezegd op 100% NL. Het eerste seizoen van Met De Deur In Huis deed het afgelopen lente redelijk op zaterdagavonden om 21.30 uur. Het tweede seizoen begon eind augustus op zaterdag om 20.00 uur, maar scoorde zo teleurstellend dat het programma nu te zien is op de woensdagavond. “Het is te veel verplaatst als je het mij vraagt“, aldus Tol.

Mensen raken op deze manier de kluts kwijt, aldus Tol. “Maar goed, ik heb daar weinig over te zeggen. Daar gaan andere mensen over. Ze kiezen er voor om het op een ander tijdstip te plaatsen. De ene keer pakt dat goed uit en de andere keer wat minder. Daar moet je mee leven.

De relatie tussen Tol en SBS 6 is ondanks het geschuif nog erg goed. “Ik voel me heel erg thuis bij SBS. Het is een heel leuke club. Het gaat ook steeds beter met SBS. Ik krijg ook kansen en ik mag leuke dingen doen, dus ik ben heel erg blij.

De Volendammer is druk bij de zender. “We hebben net Talenten Zonder Centen afgerond, daar ben ik heel druk mee geweest. Verder doe ik twee of drie keer in de week Shownieuws. Met De Deur In Huis is momenteel ook nog op de buis op woensdagavond.”

Verder ga ik nog wat leuks doen rond de kerst. Niet ik alleen, maar met nog een aantal SBS-gezichten. Ik heb het echt gisteren pas te horen gekregen. Dat is hartstikke leuk.”

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen