Chantal Janzen zegt Duitse The Voice Kids af

Geplaatst op zo 23 okt 2016 om 11:03

Chantal Janzen heeft haar Duitse tv-carrière on hold gezet. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in Volkskrant Magazine. Janzen debuteerde vorig jaar met succes bij de oosterburen als presentatrice van The Voice Kids. Dat programma laat ze nu alweer gaan. “Misschien krijg ik er later spijt van dat ik de Duitse The Voice Kids heb afgezegd, maar ik had een lijstje gemaakt van de vijf dingen die ik echt graag wil doen en daarvan bleek de topdrie te bestaan uit dingen in Nederland“, zegt ze.

Het ontbrak Janzen naar eigen zeggen aan tijd. “Het gekke is dat ik me twee jaar geleden in allerlei bochten had gewrongen om het alsnog te laten lukken, maar dat ik het nu vrij makkelijk heb afgezegd.”

Het sloeg ook nergens op hoe het vorig jaar ging. Ik werd onderweg in het vliegtuig opgemaakt, waarna ik naar de blind auditions rende voor The Voice Kids en dacht: wacht even, hoe ging dat Duits ook alweer?

Het was Janzen vooral te doen om de uitdaging. “Daarna was het: o, het lukt, doei! Ik dacht dat in Duitsland alles groter zou zijn, maar de studio van The Voice is hetzelfde. Dus ik merkte dat de opwinding vrij snel verdween.

Haar Duitse tv-carrière heeft niet lang geduurd. “Ik dacht eigenlijk dat ze het onbeschoft van me zouden vinden en dat het daarmee schluss was, maar de televisiezender, Sat.1, wil toch met me blijven praten over nieuwe shows.

Alleen: dit jaar wil ik dat sowieso niet. Wellicht later, maar op dit moment kies ik voor wat ik het leukst vind om te doen. En dan ga ik toch voor iets gezelligs, zeg maar.”

Het Volkskrant Magazine-interview met Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Sat1
11 Reacties op “Chantal Janzen zegt Duitse The Voice Kids af”


 1. Jan

  She is pregnant

 2. Al Mïjn Reactïes Worden Vastgehouden enz...

  Duitsland heeft 3 weken van Nationale rouw afgekondigd.

 3. Dirk

  Hoezo is er een aanslag gepleegd??

 4. Sven

  Chantal Janzen denkt dat ze de nieuwe Linda is. Mooi niet!

 5. 42

  The Voice Kids is kinderuitbuiting en -misbruik.

 6. Noëlla

  @42 Welnee. Het is toch niet zo dat ze een wurgcontract tekenen en alleen John de Mol geld verdiend?

 7. 42

  Ga eens slapen jij, werkloze.

 8. Anoniem

  @ Noëlla

  Verdient,
  dumb fuck.

 9. OPA

  Groot gelijk Chantal, denk aan je gezondheid, en je gezin, dat is veel voornamer dan al dat werken.

 10. Walter

  Chantal Janzen ficken

 11. HK

  Sven. Dat is ze ook !!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.