Chantal Janzen zegt Duitse The Voice Kids af

Chantal Janzen heeft haar Duitse tv-carrière on hold gezet. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in Volkskrant Magazine. Janzen debuteerde vorig jaar met succes bij de oosterburen als presentatrice van The Voice Kids. Dat programma laat ze nu alweer gaan. “Misschien krijg ik er later spijt van dat ik de Duitse The Voice Kids heb afgezegd, maar ik had een lijstje gemaakt van de vijf dingen die ik echt graag wil doen en daarvan bleek de topdrie te bestaan uit dingen in Nederland“, zegt ze.

Het ontbrak Janzen naar eigen zeggen aan tijd. “Het gekke is dat ik me twee jaar geleden in allerlei bochten had gewrongen om het alsnog te laten lukken, maar dat ik het nu vrij makkelijk heb afgezegd.”

Het sloeg ook nergens op hoe het vorig jaar ging. Ik werd onderweg in het vliegtuig opgemaakt, waarna ik naar de blind auditions rende voor The Voice Kids en dacht: wacht even, hoe ging dat Duits ook alweer?

Het was Janzen vooral te doen om de uitdaging. “Daarna was het: o, het lukt, doei! Ik dacht dat in Duitsland alles groter zou zijn, maar de studio van The Voice is hetzelfde. Dus ik merkte dat de opwinding vrij snel verdween.

Haar Duitse tv-carrière heeft niet lang geduurd. “Ik dacht eigenlijk dat ze het onbeschoft van me zouden vinden en dat het daarmee schluss was, maar de televisiezender, Sat.1, wil toch met me blijven praten over nieuwe shows.

Alleen: dit jaar wil ik dat sowieso niet. Wellicht later, maar op dit moment kies ik voor wat ik het leukst vind om te doen. En dan ga ik toch voor iets gezelligs, zeg maar.”

Het Volkskrant Magazine-interview met Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Sat1

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen