Johan Fretz vindt Jean-Pierre Geelen flauw

Cabaretier Johan Fretz, bekend van De Wereld Draait Door, vindt het flauw dat Jean-Pierre Geelen heeft gezegd dat Humberto Tan niet zíjn winnaar was voor de Sonja Barend Award. Dat laat hij weten op Twitter. Geelen was één van de veertig juryleden voor de tv-interviewprijs, die deze week werd gewonnen door Tan. Maar bij Geelen kwam Tan niet eens voor in zijn top drie, riep hij. “Waarom laten juryleden publiekelijk weten dat hij niet hun keuze was? Niet chic, echt onbegrijpelijk“, zegt Fretz.

Het is volgens Fretz absoluut ‘not done’. “Feliciteer Tan gewoon of ontneem hem op zijn minst niet de glans van zijn winst, omdat je je eigen glans als jurylid belangrijker vindt.

Zo publiek gaan, is echt niet leuk voor de prijswinnaar.

Ron Vergouwen, tv-recensent van Radio 1, liet óók weten dat Tan niet in zijn top drie stond. Daarop liet de RTL 4-ster weten: “Dus niet eens in je top drie? Zal ik nog meer mijn best moeten doen… Of zoiets.

Vergouwen: “Nee hoor, je doet het uitstekend. Zoals gezegd, het is maar ’n mening en je concurrentie was moordend. Wel mee eens, toch?

Lees ook: Jean-Pierre Geelen koos niet voor Humberto Tan (vrijdag)

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen