BN’ers kraken nep-Rutte op Televizier-gala volledig af

Bekende Nederlanders hebben het optreden van cabaretier Remko Vrijdag op het Gouden Televizier-Ring Gala volledig afgekraakt. Het was te lang en niet grappig. Dat hebben ze gezegd via sociale media en in RTL Late Night. De cabaretier kwam met een imitatie van minister-president Mark Rutte, maar kreeg de lachers niet op zijn hand. “Het was echt een hele lange speech en hij was gewoon niet leuk. Het ging maar door“, zei Beau van Erven Dorens na het gala op RTL 4 

Rutte reikte een prijs uit aan Chantal Janzen, die hem behoorlijk in de hoek zette met haar opmerking: “Nou, genoeg gelachen.

Janzen probeerde in RTL Late Night nog een beetje in de bres te springen voor Vrijdag. “Het was niet helemáál niet leuk.

Het regende op Twitter negatieve kritieken op het optreden van Vrijdag. “Het wordt langzaam druk bij de uitgang van de HMH“, sneerde Qmusic-ster Mattie Valk.

Radio 2-dj Wouter van der Goes: “Heel ongemakkelijk. Maar dan ook echt heeeeel ongemakkelijk.

Radio 538-ster Coen Swijnenberg: “Ook in de zaal duurt dit ding lang.

Zanger Nielson: “Dat waren de langste minuten op tv ooit… Wauw…

Presentator Maxim Hartman: “Ja, Mark Rutte was ook niet op dreef.

Royaltykenner Marc van der Linden: “Ok, die Rutte-act was verschrikkelijk, maar het publiek in de HMH bij de Televizier-Ring is ook niet echt makkelijk of bereidwillig.

BN’ers waren blij met de sneer van Janzen aan het adres van Vrijdag. “Chantal for president“, zei Nielson. En NTR-baas Paul Römer: “Genoeg gelachen. Chantal is briljant! Dus terecht gewonnen.

De AvroTros had beter gekund, vinden veel BN’ers. “Ze doen er wel alles aan om de kijkers weg te jagen…. wtf… Dua Lipa???“, zei Van der Linden.

En Angela Groothuizen: “Zo dankbaar dat ik thuis op de bank het Televizier-Ring Gala lig af te leggen. Houd moed allemaal, alles gaat voorbij.

Selma van Dijk: “Gezien de reacties op Twitter niks gemist vanavond (ik had het wél leuk) maar geweldig dat de Televizier-Ring voor Floortje Dessing is.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen