Albert Verlinde: ‘Prima dat Erland niet op afscheid was’

Albert Verlinde heeft er geen moeite mee dat RTL 4-baas Erland Galjaard niet bij zijn afscheidsfeest van RTL Boulevard was. Dat vertelt de showkenner in weekblad Story. Galjaard heeft Verlinde er min of meer uitgewerkt bij de showrubriek. De programmabaas stak RTL Boulevard dit seizoen in een nieuw jasje, omdat hij de toon van de showrubriek al jarenlang hekelde. In het nieuwe format zou de rol van Verlinde worden gedecimeerd en daar had de showkenner geen zin in.

Dat Galjaard niet eens naar Verlinde’s afscheid kwam, lijkt wederom te bevestigen dat de twee niet bepaald door een deur kunnen. Verlinde kan ermee leven. “Erland heeft laten weten niet aanwezig te kunnen zijn, dat is prima.

Het feest werd gevierd in restaurant La Garage van Joop Braakhekke. “Ik was heel blij met alle mensen die er wel waren. Ik kreeg van hen ook heel leuke cadeaus. Een zonnebril, een pochet, lekkere geurtjes. Anouk Smulders gaf me een dvd met daarop foto’s van mij van de afgelopen vijftien jaar, echt zó bijzonder.

Galjaards afwezigheid deed geen afbreuk aan zijn feestvreugde. “Er werden ook veel lieve woorden gesproken. Het was voor mij echt een avond met een lach en een traan. Ik was ontroerd. Voor mij is het toch het einde van een tijdperk.

Verlinde is sinds deze maand te zien als presentator van RTL 4’s vijf-uurshow RTL Live.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen