Jamai niet terug naar musical: ‘Alles in teken van tv’

Foto: SBSJamai Loman heeft niet de behoefte om op korte termijn terug te keren in het theater. Al zijn pijlen zijn gericht op televisie. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Loman kiest op dit moment in zijn carrière nadrukkelijk voor RTL. “Nieuw dit jaar is dat ik Lekker Slim mag gaan presenteren. Jaren geleden deed Bridget dat, maar nu laten ze mij hierop los. En daarnaast keer ik terug bij The Voice, Idols, Weet Ik Veel, The Voice Kids en De Grote Improvisatieshow“, zo vertelt hij.

Een vol programmapakket, waar Loman erg tevreden mee is. “Alles staat dus nu in het teken van televisie en ik zou niet meer anders willen. Ik mis het theater niet.

Voor de toekomt sluit Loman niets uit, al ziet hij zichzelf nu meer als tv-maker. “Misschien verandert dat, maar voor nu ben ik heel tevreden met hoe mijn carrière verloopt.

Loman heeft zijn portie theater wel gehad. “Daar was ik bijna dag en nacht te vinden. Tijd om uit te gaan was er niet. Alles stond in het teken van de show en daar leefde je naar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen