AD wél positief over tv-comeback Robert Jensen

Het nieuwe RTL 5-programma Jensen Kiest Voor Amerika met Robert Jensen wist de tv-recensent van Het Parool níet te vermaken, maar tv-recensent Angela de Jong van het AD is wél positief. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. De Jong was in eerste instantie een beetje sceptisch, omdat ze Jensen net als de rest van Nederland vooral kent van zijn ietwat platte talkshow. “Het is de man die op tv de borsten van Patricia Paay betastte terwijl echtgenoot Adam Curry er lachend bij zat.

Van zo iemand verwacht je nou niet direct een diepgravend programma, wil De Jong zeggen. Toch probeert Jensen er in zijn programma achter te komen hoe Amerika ervoor staat in aanloop naar de verkiezingen. “Gek, maar dat vind ik dan toch wel weer een spannende combinatie.

Hoewel Jensen volgens De Jong nooit de Sonja Barend Award zal winnen, heeft hij volgens haar wel het onmiskenbare talent om mensen voor de camera te krijgen die je ergens anders niet snel ziet. “En die door zijn onconventionele, vaak platte vragen dingen zeggen die je niet snel ergens anders hoort.

Al met al heeft De Jong genoten van het programma. “Als uitgerekend Robert Jensen mij weet te raken met een programma, zijn de wonderen de wereld nog niet uit“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Jensen Kiest Voor Amerika bestaat uit in totaal drie afleveringen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen