Winston Gerschtanowitz tevreden met alleen Boulevard

Winston Gerschtanowitz presenteerde in 2011 de zaterdagshow Let’s Get Married, pakte in 2012 uit met het eenmalige Your Face Sounds Familiar en bracht in 2014 de woensdagshow Postcode Loterij: Beat The Crowd op de buis. Inmiddels doet hij alleen nog RTL Boulevard, maar dat vindt hij helemaal geen straf, vertelde hij gisteren in Goor Draait Door. “Het leuke aan Boulevard is dat het live is. Dat gebeurt niet vaak meer, behalve bij het nieuws natuurlijk“, aldus de presentator.

Grote shows vindt hij ook leuk, maar het is toch anders, zegt hij. “Vaak zijn alle dingen gewoon opgenomen. Ik vind een grote studio leuk, maar het zijn vaak maar een paar shows en dan heb je een hele tijd niks. En als je tv-maken leuk vind – en ik vind dat – en je krijgt de mogelijkheid om dat 150 à 200 keer per jaar te doen met Boulevard, dan is er eigenlijk weinig leukers.”

Af en toe heeft Gerschtanowitz nog wat andere uitstapjes gedaan, zoals Ranking the Stars op NPO 3. Daarin onthulde hij een ‘babyvaginaatje met een klein sleufje’ wel ‘opwindend’ te vinden. “Daar doe je aan mee en dan heb je er later spijt van. Het is daar ook de bedoeling dat je dingen zegt, waarvan je later denkt: kan dat eruit? Dan zeggen ze: ‘Nee, joh, dat is hartstikke leuk.’ Dan zit het in de promo’s en komt het wekenlang voorbij.”

Ook deed hij mee aan de RTL-dansshow Dancing on Ice. “Ik heb nog steeds last van mijn knie ervan.”

Of RTL 4 die ijsdansshow weer terug op de buis moet brengen? “Ik denk dat het werkt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen