RTL 5 stopt met slecht bekeken Suits-vrijdag

RTL 5 haalt per direct de stekker uit zijn zeer slecht bekeken Suits-vrijdag. De dubbele aflevering van de Amerikaanse advocatenserie wordt vanavond vervangen door de programma’s ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Sunny Beach’ en ‘Ibiza: Het Party-Eiland’. Dat heeft de tv-zender laten weten. Suits trok nog geen 100.000 kijkers naar RTL 5 en dat is wel erg laag voor de commerciële tv-zender. Met een programmering vol wilde, zuipende jongeren hoopt het station op meer bekijks.

Eigenlijk zou de Suits-vrijdag nog tot en met 14 oktober lopen, maar dat wordt de zender iets te gortig. “De serie wordt op een nader te bepalen moment vervolgd“, laat het station weten.

Op de Facebookpagina van RTL 5 regent het boze reacties van kijkers. “Echt kansloos dat jullie halverwege het seizoen van Suits stoppen met uitzenden. En waarvoor? Allemaal bagger!!“, zegt Mattijn.

Ook Yvonne is boos. “Nou ja zeg!! Echt niet blij mee dat jullie zomaar midden in een seizoen van Suits kappen met uitzenden!!

En Els: “Ja hoor, wordt Suits vervangen door zo’n ranzig programma als Zon, Zee enz. Bedankt hoor!!!!!!!!. Slaat weer nergens op. Of doe maar weer een herhaling. Zijn jullie goed in.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen