Winston Gerschtanowitz: ‘Paay heeft aandacht nodig’

Het botert nog steeds niet echt tussen Patricia Paay en RTL Boulevard. De showrubriek zette haar donderdagavond opnieuw weg als aandachtstrekker. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Nicolette Kluijver vertelde in de studio over haar backstageverslag van de RTL 5-show De Nationale Sekstest en sprak daar onder meer met Paay. “Patricia Paay had nog een goede tip: volgens haar helpt het smeren van de mannelijke zaadlozing op je wallen heel goed tegen rimpels“, zei Kluijver.

Dat vonden de aanwezigen in de Boulevard-studio onsmakelijk. “Waarom wil die vrouw dit zo graag zeggen?“, zei Anouk Smulders.

Daarop antwoordde Winston Gerschtanowitz: “Omdat ze verlegen zit om aandacht, denk ik.

Vervolgens wilde Gerschtanowitz nog wel van Kluijver weten of Paay iets heeft losgelaten over haar mogelijke huwelijk met haar nieuwste toyboy.

Voorgeschiedenis

Gerschtanowitz maakte in 2011 het programma Diva’s Draaien Door van Paay, Patty Brard en Tatjana Simic belachelijk in RTL Boulevard. Daar waren de dames niet over te spreken. “Wij waren alle drie super verdrietig over de houding van RTL Boulevard, dat ons van meet af aan neerzette als totaal kansloos”, zei Brard destijds.

Vooral de nietsverhullende gelaatsuitdrukkingen van Winston als het onderwerp Diva’s zich aandiende, waren dodelijk.

Toen Diva’s Draaien Door meer dan 1 miljoen kijkers trok, wilde RTL Boulevard langskomen voor een quote. “Patricia heeft hen uiteindelijk te woord gestaan, ik kon die dag de kracht niet opbrengen om mijn blijdschap wederom te laten verstoren door scheve blikken en blauwe ruis.

Een jaar later, in 2012, verweet Gerschtanowitz collega Albert Verlinde Paay nog een ‘trieste aandachtstrekker’ te zijn. “De diva hunkert naar aandacht en is daarvoor bereid alles te doen.

Gerschtanowitz goede vriend John de Mol ergerde zich in 2013 aan Paay’s ‘onthulling’ dat ze het bed zou hebben gedeeld met de mediatycoon. “Ik vind deze ’biografie’ een tragische poging van iemand die aan het eind van haar carrière is om toch nog even de aandacht te trekken“, reageerde de miljardair.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen