Richard Groenendijk blij dat Eva Jinek op RTL 4 mag

Richard Groenendijk is blij dat hij van RTL 4 toestemming heeft gekregen om ook niet aan RTL gelieerde tv-sterren te ontvangen in zijn RTL 4-show De Jopie Parlevliet Show. Dat vertelt de cabaretier vandaag op NU.nl. RTL is dol op zijn eigen sterren: in RTL Boulevard en RTL Late Night is het een komen en gaan van bekende RTL-gezichten. Maar dat wil Groenendijk graag doorbreken. Hij nodigt bijvoorbeeld Eva Jinek uit, maar ook onbekende mensen. “Want daar hou ik zo van“, zegt hij.

Groenendijk verheugt zich erg op de komst van Jinek. “Veel mensen zeggen van haar dat ze een ijskonijn is, maar als er nou iemand een warme en leuke vrouw is, dan is zij het wel. Daarom lijkt het mij zo leuk als ze bij Jopie zit, dan is ze totaal uit haar comfortzone. Ik hoop dat het heel leuke televisie op zal leveren.”

De RTL-kijker krijgt op die manier eens wat anders te zien, meent hij. “Ik vind het heel top dat RTL het aandurft om gasten uit te nodigen die ik heel graag wilde hebben, maar die niet direct bij RTL te zien zijn.”

Maar ook mensen die níet bekend zijn van tv zijn dus welkom in het nieuwe seizoen. “Ik ben blij dat RTL dat toestaat, want daar hou ik zo van. Ik vind het leuk als Frans Bauer zijn achterbuurvrouw meeneemt of iemand met wie hij vroeger altijd op vakantie ging, dat soort mensen.

De Jopie Parlevliet Show keert zaterdag om 22.00 uur terug op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen