Patricia Paay passeert Carlo Boszhard

Foto: SBS ElvinHet liefdesleven van Patricia Paay (67) is altijd veelbesproken geweest. Toen ze vorig jaar haar 42 jaar jongere toyboy Maurice Dix aan de haak sloeg, zei ze ‘ja’ tegen een dubbelinterview in Carlo’s TV Café van haar goede bekende Carlo Boszhard (foto). Met haar nieuwste toyboy, de 35 jaar jongere Robbert Hinfelaar, gaat ze echter naar het nieuwe SBS 6-programma Show XL van Lucille Werner en Fred van Leer. Dat is de nieuwe directe concurrent van Carlo’s TV Café.

Paay zit zondag in de eerste aflevering van het SBS 6-programma. “Begin deze maand werd bekend dat Patricia en de miljonairszoon een relatie hebben. In Show XL komen de twee exclusief in de studio hun verhaal doen“, zegt een woordvoerder van SBS 6.

Een saillant detail is dat Paay in het progamma van Gerard Joling en Gordon smakelijk heeft gelachen om een aantal grappen over de handicap van Werner.

Twee andere gasten in de eerste Show XL zijn Nicolette van Dam en Tim Douwsma. Zij komen praten over de halve finale van hun SBS 6-show The Next Boy/Girl Band.

Verder zijn er door de hele uitzending heen Show Updates met het laatste Shownieuws en zijn er andere items zoals backstageverslagen en kledingbeoordelingen.

Show XL is zondag om 17.30 uur te zien op SBS 6. Carlo’s TV Café keert over twee weken terug op de buis.

Het interview met Paay en haar toyboy in Carlo’s TV Café trok vorig jaar november 735.000 kijkers naar RTL 4.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen