Meer NPO- dan RTL-sterren in tussenstand Televizier

Foto: RTLTelevizier heeft de tussenstand bekendgemaakt van de verkiezing van de Zilveren Televizier-Sterren, de tv-prijzen voor de beste presentator en de beste presentatrice. Van de twintig presentatoren met de meeste stemmen zijn er twaalf van de NPO en acht van RTL. Dat heeft Televizier laten weten. In de top tien bij de vrouwen staan zeven NPO-sterren, namelijk Dione de Graaff, Eva Jinek, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Lauren Verster, Martine Bijl en Yvon Jaspers.

Van de RTL-vrouwen hebben Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk het tot de voorlopige top tien geschopt.

Bij de mannen staan er vijf NPO-sterren in de top tien: Arjen Lubach, Art Rooijakkers, Freek Vonk, Herman van der Zandt en Jan Versteegh.

RTL levert de overige vijf heren in de top tien: Humberto Tan, Jandino AsporaatJeroen van Koningsbrugge, John Williams en Johnny de Mol.

SBS staat met geen enkele ster in de top tien. De grootste vrouwelijke sterren van de zender zijn Irene Moors en Patty Brard, bij de heren zijn dat Alberto Stegeman en Jochem van Gelder.

De tv-kijker kan nog tot maandagochtend 26 september 10.00 uur stemmen op alle publieksprijzen via Televizier.nl/ring. Op maandag 26 september worden de drie finalisten per prijs bekendgemaakt.

Vorig jaar wonnen Chantal Janzen en haar ex Johnny de Mol de Televizier-sterren.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen