Eva Jinek liet Sarah Jessica Parker schieten

Eva Jinek heeft een interview met Sarah Jessica Parker laten schieten, omdat ze de opnames voor De Verenigde Staten van Eva niet wilde onderbreken. Dat vertelde de presentatrice zaterdagavond in de Jopie Parlevliet Show. Jinek was deze zomer relatief dichtbij de Sex and the City-actrice. “Toen ik in Amerika aan het draaien was voor De Verenigde Staten van Eva, zat mijn broertje Jan in New York om die reclames voor Blokker te draaien met Sarah Jessica Parker“, zo vertelt ze.

Jan regelde een uur met Parker. “Toen belde hij en zei hij: ‘Eva, ik heb morgen voor jou een uurtje waarin je Sarah Jessica Parker kan interviewen.’”

Het lukte helaas niet. “Ik zat toen ergens in een gat in Arizona, dus dat was niet mogelijk. Maar ik vond het zo leuk dat mijn broer dat aan het doen was, terwijl ik deze reis aan het maken was in Amerika.”

Jinek heeft de Jopie Parlevliet Show zaterdag aan meer dan 1 miljoen kijkers geholpen op RTL 4. Het was voor het eerst dat er meer dan een miljoen mensen keken naar het programma van Richard Groenendijk.

Foto: Jopie Parlevliet Show/RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen