Limburger vindt Luuk Ikink geen goede vervanger Albert

De regionale krant De Limburger is niet zo te spreken over Luuk Ikink als vervanger van Albert Verlinde in RTL Boulevard. Dat schrijft journalist Ray Simoen dit weekend in de tv-column Beeldenstorm. RTL Boulevard moet het dit seizoen zonder anchor Albert Verlinde doen. Het ‘nieuwe’ RTL Boulevard is nu al drie weken onderweg. “Luuk Ikink is nogal bleekjes en flauwtjes als ‘Appie vervanger’. En ook de rest moet nog wennen aan een ‘Appieloze’ Boulevard“, zegt Simoen.

De stem van Verlinde was hét geluid van RTL Boulevard, maar wat dat nu is, weet Simoen nog niet. “Niet te hopen dat het nasaal en verontwaardigd stemgeluid van Peter R. de Vries de vaste tune van het programma gaat worden.

De ene vervanger doet het beter dan de andere vervanger, aldus Simoen. “Dan verging het André van Duin als stand-in voor Martine Bijl bij Heel Holland Bakt beter.

Overigens is Ikink alleen de opvolger van Verlinde in de zin dat hij naast de centrale presentator staat. Hij profileert zich niet als entertainmentkenner, maar is vooral ingevlogen om gekke internetdingetjes met de kijker te delen.

De functie van Verlinde als showkenner wordt nu ingevuld door deskundigen die één item lang aan de desk verschijnen, zoals Peter van der Vorst.

De Limburger-column ‘Is er nog kijkplezier na Albert Verlinde?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen