Martine Bijl voorlopig nog niet in openbaarheid

Foto: SBSMartine Bijl treedt voorlopig nog niet in de openbaarheid. Ze is nog druk met het revalideren van de hersenbloeding die haar vorig jaar september trof. Dat vertelt de presentatrice in een verklaring bij Omroep MAX. De update van Bijl komt vlak voor de seizoenspremière van Heel Holland Bakt, dat voor het eerst niet door haar, maar door haar vervanger André van Duin gepresenteerd wordt. “Ik ben nog steeds volop in therapie en dat is nodig ook“, aldus de 68-jarige presentatrice.

Bijl gaat ‘langzaam maar gestaag vooruit’. “Gelukkig heeft André van Duin de presentatie van Heel Holland Bakt van mij willen overnemen en hij doet dat bescheiden en voortreffelijk.”

Naast herstellen is Bijl op dit moment alleen bezig met schrijven. “Het enige werk dat ik zelf de laatste maanden gedaan heb en nog steeds doe, is schrijven. Deze herfst komt bij uitgeverij Atlas/Contact een boek uit dat wegens mijn ziekte was uitgesteld, maar dat ik nog in het revalidatiecentrum en thuis heb kunnen afmaken. Daar blijft het nu een poos bij.”

Ik treed voorlopig niet zelf in de openbaarheid. Het komt wel goed.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen