Al bijna 5000 aanmeldingen voor Peking Express

Sinds Net5 anderhalve week geleden bekendmaakte dat Peking Express terugkeert op tv met Rik van de Westelaken als presentator, hebben zich al bijna 5000 mensen aangemeld als kandidaat. Dat heeft de tv-zender laten weten. Duizenden mensen zien het wel zitten om in duo’s tegen elkaar te strijden tijdens een uitdagende reis. “Met extreem weinig budget liften ze door verschillende verre landen en culturen naar een bestemming die elke dag anders is“, legt een woordvoerster uit.

Dit reizen gaat in hoog tempo, want wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Dat levert spanning op. “Waar de duo’s in het dagelijks leven elkaar volledig vertrouwen, vergen de stress, de enorme beproeving en de ongewone situatie het uiterste van hun relatie.”

Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans als eerste te finishen en de grote winnaar van Peking Express 2017 te worden.”

Van de Westelaken treedt als presentator van Peking Express in de voetsporen van de vroegere presentatoren Ernst-Paul HasselbachArt Rooijakkers en Sol Wortelboer.

Lees ook:
Peking Express terug op tv met Rik van de Westelaken (vorige week)
Rik van de Westelaken: ‘Er is niets over van Net5’ (vorige week)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen