Bas van Werven bedankt kijkers voor hoge kijkcijfers

Foto: TROSIn zijn allerlaatste EenVandaag heeft Bas van Werven de kijkers bedankt voor de hoge kijkcijfers van het programma. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op NPO 1. Van Werven nam na zes jaar afscheid als EenVandaag-host. “Dit was EenVandaag en dit was tevens mijn laatste optreden in dit mooie programma. Ik wil u graag danken voor het feit dat we met zo veel kijkers nog steeds met afstand het best bekeken actualiteitenprogramma zijn“, sprak de presentator.

De presentator moedigde de kijkers thuis aan vooral te blijven kijken naar EenVandaag. “Ik ga na zes jaar terug naar mijn oude liefde: BNR Nieuwsradio, waar ik vanaf maandag aanstaande tussen zes en tien ’s ochtends te beluisteren zal zijn.

Zoals Arnold Schwarzenegger altijd zei: ‘I’ll be back’“, aldus de presentator.

Na zijn laatste woorden kwam er iemand de studiovloer op gerend die Van Werven een knuffel en een bos bloemen gaf. De uitzending scoorde 653.000 kijkers en 21 procent marktaandeel.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen