Voetbal Inside-trio reageert op vertrek Albert Verlinde

De mannen van Voetbal Inside hebben gereageerd op het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard. Dat was maandagavond te zien in de uitzending van de voetbalshow op RTL 7. Wilfred Genee, die enige tijd heeft samengewerkt met Verlinde bij RTL Boulevard, vroeg zijn collega’s naar hun mening over het shownieuws. “Ik vind Albert Verlinde een bijzonder prettige collega. Als je hem tegenkomt hier bij RTL, is het altijd een uitermate vriendelijke man“, gaf Johan Derksen aan.

Hoewel wat Verlinde doet niet zijn ding is, heeft Derksen wel veel waardering voor de presentator. “Hij zit in een andere business, de showbizz. De man kan wel wat, want hij heeft ook grote theaterproducties op poten gezet.”

Derksen prijst Verlinde. “We maken wel eens grappen over Albert, maar het is een vakman. In een andere branche. Het is een heel prettige collega en dat kun je niet van elke collega zeggen. Welke? Nee, we beledigen geen RTL-collega’s. Ik vind Humberto een toppresentator, maar niet heus.

René van der Gijp is eveneens zeer te spreken over de kwaliteiten van Verlinde. “Voor alles is een markt. Hetgeen hij deed in dat programma, deed hij wel heel goed. Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Hij deed het echt heel goed.

Albert Verlinde wordt opgevolgd door Luuk Ikink.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen