Veronica hoopt vurig op succesvol Ajax

Veronica hoopt vurig dat Ajax vanavond succesvol is in de wedstrijd tegen het Russische FK Rostov, die live wordt uitgezonden op de tv-zender. De Amsterdammers moeten winnen of gelijkspelen met minstens 2-2 om de groepsfase van de Champions League te bereiken. PSV zit al wel in de groepsfase en als Ajax daar ook bij komt, kan Veronica zich verheugen op een toernooi vol hoge kijkcijfers. “Ajax is natuurlijk de grootste trekker qua kijkcijfers“, zegt analist Ronald de Boer.

Een winnend Ajax betekent een hoger marktaandeel voor Veronica. “Ajax is de grootste trekker en daarna komen Feyenoord en PSV. We hopen dan ook dat Ajax zich kwalificeert. Laten we hopen dat ze zich kwalificeren, want dat zorgt voor een enorme boost voor de Champions League-uitzendingen.

In het heenduel in Amsterdam werd het 1-1. Nu wordt er gespeeld in het stadion van de Russische opponent.

De wedstrijd wordt vanavond vanaf 20.00 uur live uitgezonden op Veronica. Toine van Peperstraten doet de presentatie, Leo Oldenburger het commentaar en de analyses worden verzorgd door Ruud Gullit en Ronald de Boer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen