SBS 6-sterren trots op komst Sylvie Meis

Foto: Manon van der ZwaalDe sterren van SBS 6 zijn blij verrast met de komst van Sylvie Meis naar de familiezender. Dat hebben ze laten weten voor de camera van Shownieuws. Meis gaat zaterdagavondamusement maken voor de zender: samen met Jeroen van der Boom is ze komend najaar te zien met Wedden Dat Ik Het Kan. Haar nieuwe collega’s zien een publiekstrekker in Meis. “Wow, te gek. Fantastisch leuk nieuws. Echt. Ik vind haar ontzettend leuk en ik vind het erg verrassend“, zegt Lucille Werner

Sandra Schuurhof denkt dat Meis ook een grote aanwinst is voor SBS 6. “Het is een enorme verschijning en persoonlijkheid“, geeft ze aan.

Tim Douwmsa vindt het ‘natuurlijk ook te gek’ en Hart van Nederland-ster Evelien de Bruijn zegt: “Ik vind het wel stoer dat ik haar collega mag gaan noemen.

Irene Moors, nu nog de grootste ster van SBS 6, denkt dat Meis de zender glamour kan brengen. “Sylvie is er! We hebben glamour in da house! Dat is toch geweldig. Bij de gezelligheid van SBS zit nu ook glamour.

Voetbalpresentator Jan Joost van Gangelen zag de komst van Meis niet aankomen. “Ik was ontzettend verbaasd eigenlijk. Ik zat naast Ronald de Boer en we zaten met z’n tweeën zo van: huh?!

De Boer: “Op het gebied van stijl en beauty heeft ze natuurlijk haar sporen al verdiend in Duitsland. Ik denk dat het zeker een aanwinst is voor SBS.

Sanoma/SBS-baas Peter de Mönnink zegt vandaag in het AD erg trots te zijn. “Reken maar dat meer zenders aan Sylvie trokken. En reken maar dat iemand van haar statuur hier heel goed over heeft nagedacht. Ook over wat dit betekent voor haar positie in de markt.

De gesprekken duurden een aantal weken. Uiteindelijk koos ze ook vooral voor dit programma.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen