Tim Hofman de Antoinette Hertsenberg van BNN

Tim Hofman ontpopt zich in een rap tempo tot de Antoinette Hertsenberg van BNN. Met zijn net geïntroduceerde YouTube-programma BOOS krijgt hij nu al een groot bedrijf op de knieën. Dat heeft de omroep laten weten. In de nieuwste aflevering zorgt hij ervoor dat gigant Sony honderden modellen van de PlayStation 4 gratis vervangt, buiten de garantietermijn. “Het is duidelijk dat bedrijven en instanties het tegenwoordig al benauwd krijgen als ze Tim Hofman de straat in zien lopen“, aldus BNN.

Kandidaat Daan vraagt Tim in de nieuwe aflevering om hulp, omdat zijn PlayStation niet meer werkt vanwege een fabrieksfout, waar veel andere consumenten ook last van hebben. “Er werd door de fabrikant van PlayStation een video met een doe-het-zelf oplossing voor het probleem online gezet. Maar deze oplossing is in veel gevallen van korte duur.

Toen de PlayStation alsnog stukging, belde Daan naar Sony, maar die wees op de verlopen garantietermijn. Als er geen video met tijdelijke oplossing was gecommuniceerd had Daan zijn PlayStation echter wel binnen de garantieperiode laten repareren. “Dus mailde hij Tim en ze besloten naar de fabrikant te gaan voor uitleg.”

Daan kreeg een nieuwe PlayStation én Sony stelt in een schriftelijke toezegging dat iedereen die hetzelfde probleem heeft ook een gratis nieuwe PlayStation krijgt.

Tim Hofman: “Het is mooi hoe we, na twee maanden online te zijn, merken dat bedrijven en instanties al weten dat er stront aan de knikker is wanneer #BOOS op de stoep staat. Dat betekent dat we raak geschoten hebben en we, samen met die honderdduizenden kijkers, binnen hele korte tijd een platform hebben gecreëerd waardoor dit mogelijk is. En deze week moet daar dus elektronicafabrikant Sony aan geloven.

BOOS is exclusief te bekijken via YouTube.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen