Pepijn Bierenbroodspot na twintig jaar weg bij SBS 6

Pepijn Bierenbroodspot stopt na twintig jaar met zijn werkzaamheden voor SBS 6. Zijn programma Reportage wordt overgenomen door Wegmisbruikers-ster André van den Toorn. Dat meldt de tv-zender. Bierenbroodspot heeft in zijn twintig jaar bij SBS verschillende werkzaamheden verricht, van zenderstem van SBS 6 tot tekstschrijver en van voice-over van diverse programma’s tot presentator van Reportage. Hij is tot en met dit weekend te zien en te horen in dat tv-programma.

De reden van het vertrek van Bierenbroodspot ligt in de privésfeer. Hij woont sinds 2007 deels in het buitenland, waardoor het steeds lastiger werd om de productieschema’s op elkaar af te stemmen. “Beide partijen zijn in goed overleg uit elkaar gegaan“, aldus een woordvoerster van SBS.

Reportage is elke zondagavond laat te zien op SBS 6 en vertelt verhalen over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen.

Tv-koningin Linda de Mol vertelde in juni nog dat ze graag wegdommelt bij Reportage. “Jeroen en ik slapen heel goed in op een SBS 6-documentaireprogramma op de zondagavond. Dat is met zo’n man die heel langzaam praat en dan bijvoorbeeld vertelt: ‘In Nevada staat een gevangenis waar 900 levensgevaarlijke criminelen en verkrachters zitten…’ Dan ben ik dus zo vertrokken.

Bierenbroodspot is in het verleden meerdere malen gepersifleerd in het RTL 4-programma De TV Kantine.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen