Albert Verlinde: ‘Volkszanger Jan Smit is fan van mij’

Albert Verlinde heeft een fan in Volendam. Het gaat om de bekende volkszanger Jan Smit. Dat vertelt de RTL 4-showkenner in TROS Kompas. Verlinde onderhoudt een goed contact met Smit. “Als we in RTL Boulevard ergens bij willen stilstaan, dan kan ik hem altijd bellen voor wat extra informatie die mij helpt om de kijker nog beter te informeren“, zegt de 55-jarige tv-bekendheid. “Ik vraag Jan dan per WhatsApp of ik hem even kan bellen en Jan reageert dan vrijwel altijd meteen.

Meestal gaan Verlinde en Smit eerst praten over randzaken, totdat ze bij de kern komen. “Soms meoten we het kort houden en kom ik meteen tot de kern van de zaak.

Laatst vroeg Verlinde Smit telefonisch iets over zijn nieuwe single. “Nadat hij me alles verteld had zei hij: ‘Wel goed vertellen hoor, want ik kijk.’

Smit zat inderdaad voor de buis om naar zijn favoriete showkenner te kijken. “Meteen nadat ik zijn woorden in RTL Boulevard aangehaald had, kreeg ik een lieve foto binnen van zijn zoontje Senn dat voor de tv waarop ik te zien was zijn duim omhoog stak.

Dergelijke foto’s kunnen mij zo blij maken. Dat Jan fan was wist ik al, maar de foto van Senn bewijst het.

Naar verluidt is het zoontje van Jan Smit niet de enige kijker die graag zijn vinger opsteekt naar een tv waarop Verlinde te zien is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen