RTL Boulevard: ‘SBS 6-show Next Boy/Girl Band is flop’

De redactie van RTL Boulevard vindt dat de grote SBS 6-studioshow The Next Boy/Girl Band met Nicolette van Dam en Tim Douwsma nu al een flop genoemd kan worden. Dat bleek maandag tijdens de uitzending van de showrubriek op RTL 4. Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte van RTL Boulevard besprak in een item het nieuwe tv-seizoen. “De eerste flop is ook al een feit: het nieuwe SBS 6-programma The Next Boy/Girl Band gaat koppie onder met een schamele 434.000 kijkers.

Voormalig SBS 6-ster Beau van Erven Dorens nam het na het item op voor de zender. “Het is een beetje lullig, want het was zó’n mooi weer“, gaf hij aan.

Tv-deskundige Peter van der Vorst wilde de show ook geen flop noemen. “Het is wat minder goed van start gegaan, maar het is nog geen flop. In de doelgroep die belangrijk is voor SBS 6 had het niet super slecht gescoord, dus die hebben nog wel kans, al zitten ze wel tegenover een andere John de Mol-productie: Superkids bij RTL 4.

The Next/Boy Girl Band werd vrijdag geplaagd door mooi weer, al was het marktaandeel met 9 procent niet bepaald hoog voor zo’n grote show. Aankomende vrijdag krijgt de show het nog een stuk lastiger als RTL 4 er Superkids tegenover zet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen