NRC vindt nieuw RTL Boulevard ‘rommelig’

Foto: SBSHet nieuwe RTL Boulevard heeft zijn eerste negatieve tv-recensie aan zijn broek hangen: Hans Beerekamp van het NRC Handelsblad is niet enthousiast. Dat is vandaag te lezen in de krant. Het nieuwe Boulevard oogt nogal ‘rommelig en willekeurig’, zegt hij in een kritische recensie. Het programma is weliswaar grootstedelijker, jonger en sneller geworden, maar ook ‘overvol’, zegt hij. “Er wordt door elkaar heen gepraat en er is weinig focus. Daar moet nog wel aan gesleuteld worden.”

Beerekamp moest tijdens het kijken naar het nieuwe RTL Boulevard erg denken aan het vroegere vooravondprogramma NSE op de ter ziele gegane tv-zender Talpa van John de Mol. Dat was een soortgelijke rubriek en werd ook gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Het mislukte jammerlijk. “De associatie (…) moet zo snel mogelijk weggenomen worden“, meent de tv-kenner.

De tv-expert vindt de ‘totale uitlevering aan de heerschappij van de nieuwe media’ een beetje overdreven. Zo krijgt elke spreker onder zijn naam niet zijn functie, maar Twitteradres.

Ook kijkers reageerden kritisch op het nieuwe RTL Boulevard. “De mening die op Twitter overheerst is ‘te druk, te veel mensen, te snel, beetje chaotisch’“, aldus nieuwssite LINDA.nieuws.

Lees ook: Kijkers vinden nieuw RTL Boulevard erg druk (gisterenavond)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen