Edwin Evers boos: ‘Wat een idioten bij RTL Boulevard’

Edwin Evers vindt dat RTL Boulevard wel héél erg raar te werk gaat. Dat heeft de Radio 538-ster vanochtend gezegd in zijn radioshow. Het RTL 4-programma opende de uitzending maandagavond met het nieuws dat Evers een auto-ongeluk heeft gehad. Zijn moeder keek de uitzending en schrok zich wild. En dat terwijl RTL Boulevard heel goed wist dat er helemaal niets aan de hand was, aldus een boze Evers. “Zal ik even vertellen hoe het werkt bij RTL Boulevard? Ik denk dat dit boekdelen spreekt.

Evers had onlangs een incidentje op de weg. “Het was een aanrijdinkje. Ik stond voor een stoplicht, ik dacht dat het op groen sprong, maar ik keek recht tegen de zon in, dus ik zag het niet goed. Ik trok voorzichtig op en de auto voor mij bleef staan. Bumpertje eraf en ik had een krasje. Die bumper is er weer op gezet en niets aan de hand. Na vijf minuten reden we weer verder, er was helemaal niets aan de hand.

Vorige week vertelde Evers het terloops aan een medewerker van RTL Boulevard. “Ik moest van de week een boodschap voor Albert Verlinde opnemen en toen zei iemand van het team: ‘Is die Audi op de parkeerplaats van jou? Dat vind ik zó’n gave wagen.’ Dus ik zei: ‘Ja, dat is een fijne auto, maar ik heb er helaas net een krasje op gereden.’ Ik vertelde precies dit verhaal van de aanrijding, met dat het niets voorstelt.

RTL Boulevard rook echter spanning en sensatie. “Toen werd ik gisteren opeens gebeld door onze perschef van Radio 538 dat RTL Boulevard mijn reactie op de kopstaartbotsing wil. Ik zeg: ‘Hoe bedoel je, kopstaartbotsing?’ ‘Ja, ze hebben vernomen dat je een auto-ongeluk hebt gehad en ze gooien het heel erg op jouw vermoeidheid na Rio, dat daardoor jouw ongeluk ontstaan is.’

Roddel en achterklap, vindt Evers het. Toch stond hij RTL Boulevard te woord. “Die gast belt mij op van RTL Boulevard, dus ik zei: ‘Het is helemaal niks, voordat je er een heel verhaal van gaat maken.’ Toen zei hij: ‘O, dat brengt het verhaal in een heel ander daglicht.’ Ik dacht: opgelost.”

Toch kwam zijn ‘auto-ongeluk’ maandag uitgebreid aan bod bij RTL Boulevard. Evers is ‘natuurlijk helemaal kapot’ van zijn reis naar Rio de Janeiro, klonk het aan de desk.

Evers: “Ik zat in de kelder van mijn studio en zat niet te kijken. Mijn telefoon ligt boven. Ik kwam boven en ik kijk erop en tien oproepen gemist van mijn moeder. Mijn moeder van 80 zat voor de televisie te kijken en was helemaal van de kaart, omdat ik niet opnam. ‘Wat is er gebeurd met je auto-ongeluk?’, vroeg ze.

Wat een ergernis, aldus Evers. “Dat zijn toch gewoon een stelletje klaplopers daar of niet? Wat is dat voor volk, man? Zo werkt het dus. Auto-ongeluk! Ik heb hem met nog geen 15 kilometer per uur aangetikt en dan ‘Edwin Evers betrokken bij auto-ongeluk.’ On-ge-loof-lijk, wat een idioten daar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen