Roelvink-soap verhuist van RTL 5 naar RTL XL

Foto: NCRVDe RTL 5-soap De Roelvinkjes krijgt een vervolg op de online videodienst RTL XL. De serie gaat verder als Dave Het Huis Uit en volgt Dave Roelvink bij het verlaten van het ouderlijke huis. Dat heeft een woordvoerder van RTL vandaag laten weten. Volgens RTL haalt RTL XL met Roelvink een ware publiekstrekker in huis. De tv-zender benadrukt dat de dj en zoon van volkszanger Dries Roelvink goed is ‘voor nagenoeg 200.000 volgers op Instagram en 2,2 miljoen views op RTL XL’. 

In de eerste soapserie De Roelvinkjes startte Dave zijn carrière als DJ, welke inmiddels serieuze vormen heeft aangenomen. De tweede tiendelige serie focust op zijn persoonlijke leven.

In Dave Het Huis Uit wordt Dave op de voet gevolgd in zijn zoektocht naar zelfstandigheid. Van de jacht op een geschikte woning en meubilair tot het afscheid van moeder Luciënne in Landsmeer.

Dave zijn muziekcarrière neemt een enorme vlucht. Dave werkt hard, treedt de hele zomer op in binnen- en buitenland, produceert eigen muziek en maakt, kortom, een interessante fase in zijn leven door.

Dave Het Huis Uit wordt geproduceerd door NewBeTV en is vanaf 8 september iedere donderdag om 18.00 uur te zien bij RTL XL. Bij de catch-up-dienst zijn de afleveringen van Dave Het Huis Uit vervolgens terug en achterelkaar te kijken.

RTL XL staat los van Videoland, de Netflix-achtige dienst van RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen